23.05.2014 г.

Спагети през кренвирши





Не, няма грешка в заглавието. Идеята е много интересна и забавна, а изпълнението никак не е трудно. Резултатът обаче ще ви зарадва, защото ще имате една много атрактивна закуска (или пък вечеря). Заигравката си заслужава, уверявам ви!

Продукти:
  • 200 г спагети
  • 3 кренвирша
  • 100 г сирене
  • 1 домат
  • магданоз
  • 40 г масло




Приготвяне:

Кренвиршите се режат на колелца. През всяко парченце се промушват по няколко пръчици спагети и заедно с останалите спагети се варят в подсолена вода до готовност. Отцеждат се и се разсипват в чинии. Гарнират се с нарязания на кубчета домат и натрошеното сирене. Поръсват се с магданоз и най-отгоре се поливат със запърженото масло.



Няма коментари:

Публикуване на коментар