tag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post1582349637223913382..comments2024-01-02T14:18:54.278+02:00Comments on Къкрещо гърненце: Какаов кекс с кокосов крем "Две в едно"Vilihttp://www.blogger.com/profile/07322667431944624590noreply@blogger.comBlogger30125tag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-58378745108010966842019-02-25T08:13:59.651+02:002019-02-25T08:13:59.651+02:00И аз благодаря за отзива, радвам се, че ви се е ус...И аз благодаря за отзива, радвам се, че ви се е усладило. Vilihttps://www.blogger.com/profile/07322667431944624590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-28402753682540767132019-02-24T23:58:38.726+02:002019-02-24T23:58:38.726+02:00Белият крем направих със смлени лешници+1 лъжиса к...Белият крем направих със смлени лешници+1 лъжиса койосово масло, понеже моите не обичат кокосчета да им хрупат- около 7-8 супени лъжици, в случая ми бяха сурови. Но непременно ще пробвам с кокосово брашно като имам, че е по-ситно и ще одобрят :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13672020001596562667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-42296381754594164302019-02-24T23:54:56.141+02:002019-02-24T23:54:56.141+02:00Пробвах го, много ми хареса. Малко не ми се изпече...Пробвах го, много ми хареса. Малко не ми се изпече в средата, но ще коригирам. Ползвах новото какао на ЛИДЛ, много е силно, с вкус на натурален шоколад. Извара също тяхна, но имат една съвсем фина, като крема и другия път ще пробвам с нея. Благодаря за рецептата, страшно ефектен сладкиш!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13672020001596562667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-3246332601002044602017-03-02T11:46:25.198+02:002017-03-02T11:46:25.198+02:00Зарадвахте ме, благодаря и аз! :) Много е важно да...Зарадвахте ме, благодаря и аз! :) Много е важно да се използват качествени продукти, те ни се отплащат с вкуса си.Vilihttps://www.blogger.com/profile/07322667431944624590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-41980001352726842052017-03-02T11:31:58.429+02:002017-03-02T11:31:58.429+02:00Благодаря за хубавата рецепта :) Купих си какао Пр...Благодаря за хубавата рецепта :) Купих си какао Премиум на д-р Йоткер и вкуса стана почти шоколадов само от 2 с.л. Кекса стана страхотен :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-87056029349941692482016-11-13T18:21:08.048+02:002016-11-13T18:21:08.048+02:00Ваня, ще се радвам да го опиташ и да споделиш. Тоз...Ваня, ще се радвам да го опиташ и да споделиш. Този кекс наистина е сред най-добрите ми попадения. Заслужава си всяка минутка време за направа, труд и вложени продукти. Благодаря за мнението!Vilihttps://www.blogger.com/profile/07322667431944624590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-80816090682382316832016-11-12T19:30:31.489+02:002016-11-12T19:30:31.489+02:00Вили,сега видях блога и веднага минавам на ти.Кекс...Вили,сега видях блога и веднага минавам на ти.Кексът ти е превъзходен.Благодаря!Без да съм го правила още усещам вкуса,който си представям.Ще го подредя при предстоящите.Философия на моята кухняhttps://www.blogger.com/profile/02634722936381784747noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-77312255804094871432015-10-19T21:50:23.962+03:002015-10-19T21:50:23.962+03:00Радвам се, че сте харесали рецептата!
Предполагам...Радвам се, че сте харесали рецептата! <br />Предполагам, че няма да има никакъв проблем изварата да бъде малко повече, но не трябва сместа да става прекалено суха, защото ще е трудно нанасянето ѝ. Ако това се случи, наистина е добре да се сложи още едно яйце. Опитайте и ще се радвам отново да споделите резултата! :))<br />Vilihttps://www.blogger.com/profile/07322667431944624590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-84164867802920421382015-10-17T16:45:35.206+03:002015-10-17T16:45:35.206+03:00Направих кекса - стана един от най-вкусните сладки...Направих кекса - стана един от най-вкусните сладкиши, които съм правила! Благодаря много за рецептата! Вместо масло сложих олио, което не оказа влияние върху вкуса.Но бих попитала дали може да се сложи по-голямо количество от изварата (например 300-350г), понеже при мен слоят стана по-тънък, а е изключително вкусен. Но тогава дали не трябва да се сложат 2 яйца? Отново Ви препоръчвам тази страхотна рецепта - лесна, бърза и крайният резултат е изключително вкусен кекс!!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-68603325580785458582015-10-12T20:53:16.551+03:002015-10-12T20:53:16.551+03:00Много,много вкусен!Благодаря за прекрасната рецепт...Много,много вкусен!Благодаря за прекрасната рецепта!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00765297475797047159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-28407793104004511442015-02-17T19:28:33.291+02:002015-02-17T19:28:33.291+02:00Радвам се, Меги, че ти е харесало кексчето. А на ...Радвам се, Меги, че ти е харесало кексчето. А на следващия ден е още по-сочно и ароматно. Чудесна е идеята ти за комбинация с къпини!<br />Поздрави!Vilihttps://www.blogger.com/profile/07322667431944624590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-43554900915378543502015-02-17T18:12:07.426+02:002015-02-17T18:12:07.426+02:00чудно кексче :) току що опитах едно парче от този ...чудно кексче :) току що опитах едно парче от този който направих малко по-рано днес и е станал ммм много вкусен. Аз отгоре наредих къпини :) поздравиmegitohttps://www.blogger.com/profile/18171940738367584027noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-91743892859249800662015-01-27T11:10:52.853+02:002015-01-27T11:10:52.853+02:00Бети, вече споделих, но ще кажа пак, че това е люб...Бети, вече споделих, но ще кажа пак, че това е любимият сладкиш у дома. Наистина е прекрасен. Благодаря ти за хубавите думи!Vilihttps://www.blogger.com/profile/07322667431944624590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-48840288584072548872015-01-27T09:51:51.428+02:002015-01-27T09:51:51.428+02:00Вили, изглежда неустоимо вкусно! Сочен, ароматен, ...Вили, изглежда неустоимо вкусно! Сочен, ароматен, прекрасен е!Betyhttps://www.blogger.com/profile/02653088707939276616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-69483596568852133892015-01-22T08:15:20.317+02:002015-01-22T08:15:20.317+02:00Страхотно си се справила, Тили! Благодаря ти за до...Страхотно си се справила, Тили! Благодаря ти за доверието! У дома това ни е любимият сладкиш!<br />Прегръдка и от мен!Vilihttps://www.blogger.com/profile/07322667431944624590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-44421172371027402052015-01-21T21:51:42.785+02:002015-01-21T21:51:42.785+02:00Вили, два пъти вече го правя! :) http://da-gotvim-...Вили, два пъти вече го правя! :) http://da-gotvim-s-tillia.blogspot.com/2015/01/blog-post_21.html<br />Благодаря ти за рецептата! Мнооого е вкусен!<br />Прегръдка!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-87313129366148074792014-12-27T15:10:39.327+02:002014-12-27T15:10:39.327+02:00Благодаря ти, Вили! Със сигурност ще се възползвам...Благодаря ти, Вили! Със сигурност ще се възползвам, кексът изгледа прекрасно. :)<br />Хубав ден!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-2304635192858277192014-12-27T10:03:07.144+02:002014-12-27T10:03:07.144+02:00Добре дошла в моето кулинарно местенце, Гери! Радв...Добре дошла в моето кулинарно местенце, Гери! Радвам се на присъствието ти в него!<br />За украса на този кекс използвах "Червена глазура за торти" на Stilla от Кауфланд, която е изключително лесна за употреба.<br /> Успех с направата на кексчето, в което не се съмнявам, виждайки какви чуднотийки твориш!Vilihttps://www.blogger.com/profile/07322667431944624590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-61832582250643499722014-12-26T20:58:02.472+02:002014-12-26T20:58:02.472+02:00Здравей, Вили! Сега откривам твоето местенце, а то...Здравей, Вили! Сега откривам твоето местенце, а то е толкова вкусно и уютно! И този кекс ме впечатли изключително много! Смятам да опитам при първа възможност, защото съчетава любими продукти, а е и много ефектен. :) Но имам въпрос - би ли споделила с какво си го глазирала отгоре? Придава толкова красив завършек!<br />Поздрави и светли празници!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-9028743356733001252014-12-18T14:43:58.799+02:002014-12-18T14:43:58.799+02:00Благодаря, ще го имам предвид за следващия път. Ма...Благодаря, ще го имам предвид за следващия път. Макар и така направен от мен, кекса беше невероятно вкусен! Благодаря за рецептата!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12911542170543616403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-4685083224629410402014-12-17T17:50:14.571+02:002014-12-17T17:50:14.571+02:00Теди, най-добре е, ако ти е трудно мислено да прец...Теди, най-добре е, ако ти е трудно мислено да прецениш колко е 1/3 или 1/2 от сместа, предварително да разделиш кафявата смес на 3 части в отделни съдове, а бялата на две. Така няма да имаш проблем. Успех! Vilihttps://www.blogger.com/profile/07322667431944624590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-16503105389397094102014-12-16T15:20:13.159+02:002014-12-16T15:20:13.159+02:00Здравейте! Пробвах кекса, на мен обаче кафявата см...Здравейте! Пробвах кекса, на мен обаче кафявата смес ми стигна за два пъти, а бялата ми остана! В момента се пече да видим какво ще стане!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12911542170543616403noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-69007126954116954282014-12-13T10:45:46.757+02:002014-12-13T10:45:46.757+02:00Предполагам, че няма да има проблем, но не съм про...Предполагам, че няма да има проблем, но не съм пробвала с маскарпоне и не знам каква ще е разликата между двата варианта. Ще се радвам, ако споделите след като изпробвате.Vilihttps://www.blogger.com/profile/07322667431944624590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-39597254798566753722014-12-13T07:37:34.556+02:002014-12-13T07:37:34.556+02:00a izvarata moje li da se zameni s maskarponea izvarata moje li da se zameni s maskarponeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4774656349437059627.post-70588018381256013522014-12-09T08:53:00.541+02:002014-12-09T08:53:00.541+02:00Кексът ми се получи сочен и влажен, Гуинет. Още на...Кексът ми се получи сочен и влажен, Гуинет. Още на първия ден беше такъв, а на следващия още повече (съхранявах го в кутия за торта с капак). Не знам дали съм права, но ми се струва, че какаото има принос за сочността. Сладкишът с плодове, за който споменах, че съм правила по тази рецепта, беше без какао и се получи по-сухичък. Посочила съм и марката какао, от което винаги съм доволна. Кокосът е в кремообразната смес, а тя също стана сочна. <br />Желая ти успех в опита!Vilihttps://www.blogger.com/profile/07322667431944624590noreply@blogger.com